Новата колекция на Lisca есен/зима 2023 може да намерите на

...
 Новата колекция на Lisca есен/зима 2023 може да намерите на
Коментари Харесай

Елегантна, женствена и секси с Lisca есен/зима 2023

 Новата сбирка на Lisca есен/зима 2023 може да намерите на
 

Женствеността и акцентът върху изискания външен тип са отличителни белези на сбирката Lisca Fashion есен/зима 2023 , а предложенията за долни дрехи този сезон са въплъщение на грациозност и жанр. От графични принтове до комплицирани флорални претекстове - всяка една жена може да откри подобаващ модел за себе си.

 Серията „ Mia “

Серията „ Mia “, със смели карирани щампи и забележителна двуцветна скица, е доказателство, че черното и бялото в никакъв случай не излизат от мода.

 

 Серията „ Melanie “

 „ Melanie “ съчетава омагьосващия резултат на бродирани есенни цветя със съблазнителна цветова палитра от черно и наситено пурпурно. Дискретните вложки на чашките в физически цвят се съчетават безпроблемно с кожата, с цел да придадат на притежателката си нотка на тайнственост.

 

 Серията „ Mirabelle “

„ Mirabelle “ излъчва сексапил и романтика, украсена с мек тюл в два сантиментални цвята - " Blooming Kiss " и " Blue Twilight ", които незабавно навяват мемоари за незабравими вечери. Приказната сбирка се отличава със комплицирани флорални бродерии, фини блестящи материи и транспарантни дантелени детайли за хипнотизиращ резултат. Халати и нощници с подобаващи флорални елементи допълват серията, която възхвалява естествената хубост и дълбоката връзка с природата.

 

 Maxine

Винтидж романтиката и кремавите неутрални тонове на шоколад и сметана характеризират серията „ Maxine “. Фини елементи като дантелата с геометрични шарки трансформират главните за всекидневието сутиени без одплънки в деликатни, типичен детайли с ретро привкус. С персонализирана поддръжка за по-големите размери чашки и друга степен на покритие, серията предлага сутиени за всички дами с разнообразни видове тяло.

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР